İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Aşiret Dalcı İlkokulu

Ara

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ara

Kızılay haftasında kızılayın önemi , değeri , faydaları, yaptığı çalışmalarhakkında bilgilendirici etkinlikler sınıflar bazında düzenlendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün Okulumuzu Ziyaret Etti

29 Ekim okulumuzda sevgi ve çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Aşiret Dalcı İlkokulu'n da ön kapı girişinde oluşan yoğunluk yeni yapılan yol ile rahatlayacak.

Aşiret Dalcı İlkokulu Filistin İçin Saygı Duruşu

İlköğretim Haftası

Veli Görüşme Saatleri

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

Tem

Milli Eğitim Bakanlığımızın Temel Eğitimde 10000 Okul projesi kapsamında, Aşiret Dalcı İmam  Hatip Orta Okulu ve Aşiret Dalcı ilkokulu  öğrencilerininde katılımıyla İstanbul il Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı olan 39 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen Çocuk Türk Müziği Koro yarışmasında ve 17 Haziran Karne Dağıtım töreninde Guinness Rekorlar kitabına "Dünya'nın En Büyük Çocuk Türk Müziği Korosu" (3023 öğrenci) konseri ile girilen Türk Müzik tarihine isim yazılan bu organizasyonlarda emeklerinden dolayı Müzik Öğretmenimiz Çağrı Kaya ve birbirinden değerli öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.