İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Aşiret Dalcı İlkokulu

Okulumuz Yoluna Kavuşuyor

Aşiret Dalcı İlkokulu'n da ön kapı girişinde oluşan yoğunluk yeni yapılan yol ile rahatlayacak.

Aşiret Dalcı İlkokulu'nda uzun yıllardır süregelen giriş kapısındaki yoğunluk Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün Bey ve Sayın Müdürümüz İbrahim DERİN Bey'in işbirliği ve özverili çalışmalarıyla birlikte artık sona eriyor.

Bilindiği üzere Aşiret Dalcı ilkokulu bünyesinde ortaokul, imam hatip oretaokulu ve ana okulu olarak üç ayrı birimde hizmet vermektedir. Bu nedenle okulumuzun giriş kapısında giriş ve çıkış saatlerinde büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Okulumuzun diğer yan cephesinden yapılacak olan yol ile birlikte ana sınıflarının giriş çıkışları bu taraftan yapılacak ve böylelikle giriş çıkışlarda yaşanan araç ve insan trafiği bir nebze rahatlatılmış olacaktır.

Emeklerinden dolayı Sn. Dr. Hasan Akgün Bey'e ve Sn. İbrahim Derin Bey'e teşekkürü borç biliriz.

Yapımına başlanan yolların görüntüleri alttadır.

31-10-202331-10-2023

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 13:15 - Görüntülenme: 61